Fokhagymás karaj recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1 kg karaj
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 evőkanál olaj
- 2 dkg vaj
- só
Elkészítés:
A húst kicsontozzuk, majd apróra vágott fokhagymával sűrűn megtűzdeljük. Kívülről besózzuk, a megforrósított olajban megforgatjuk, a maradék fokhagymát egészben mellédobjuk, és egy kevés vízzel puhára pároljuk. Végezetül vajjal megkenjük, és a sütőben ropogós pirosra sütjük. A húst felszeleteljük, és átszűrve öntjük rá a levét.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.