Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Fokhagymás, csípős sertéstarja recept

Fokhagymás, csípős sertéstarja
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 4 nagyobb vagy 8 kisebb szelet sertéstarja csont nélkül
    • 5-6 gerezd fokhagyma
    • 1 tk durva steak bors
    • 1 tk flekken fűszerkeverék
    • 1 db chili paprika vagy 1mk őrölt chili
    • étolaj

    A fokhagymát apróra vágjuk vagy lereszeljük. A tarjaszeleteket enyhén kiklopfoljuk, az inas, hártyás részeket bevagdossuk. A hússzeleteket bedörzsöljük sóval, borssal, flekken fűszerrel, chilivel és a fokhagymával. Kevés olajat öntünk rá és a hűtőbe tesszük egy órára. Még jobb, ha a húst előző nap bepácoljuk. A húst grillen vagy serpenyőben kevés olajon átsütjük. Petrezselymes újburgonyát készítettem mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá