Flekken recept

Hozzávalók:
- 8 tarjaszelet
- 2 fej vöröshagyma
- 1 evőkanál olaj
- só
- őrölt bors
- pirospaprika
Elkészítés:
A hússzeleteket kiverjük, majd sóval, borssal, pirospaprikával bedörzsöljük, és minden szeletre hagymakarikákat terítünk. Alufóliába csomagolva, legalább egy napig a hűtőszekrényben tartjuk. Másnap kiolajozott sütőlemezre egymás mellé fektetjük, kevés vízzel meglocsoljuk, és a forró sütőbe toljuk. 15 perc múlva a hússzeleteket megfordítjuk, így a hagyma egy része a tetejére kerül. Addig sütjük, amíg a hús meg a hagyma szépen meg nem pirult. Puha fehér kenyér illik hozzá. Nagyon jó, ha só helyett grillfűszert veszünk hozzá.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »