Flekken recept

Hozzávalók:
- 8 tarjaszelet
- 2 fej vöröshagyma
- 1 evőkanál olaj
- só
- őrölt bors
- pirospaprika
Elkészítés:
A hússzeleteket kiverjük, majd sóval, borssal, pirospaprikával bedörzsöljük, és minden szeletre hagymakarikákat terítünk. Alufóliába csomagolva, legalább egy napig a hűtőszekrényben tartjuk. Másnap kiolajozott sütőlemezre egymás mellé fektetjük, kevés vízzel meglocsoljuk, és a forró sütőbe toljuk. 15 perc múlva a hússzeleteket megfordítjuk, így a hagyma egy része a tetejére kerül. Addig sütjük, amíg a hús meg a hagyma szépen meg nem pirult. Puha fehér kenyér illik hozzá. Nagyon jó, ha só helyett grillfűszert veszünk hozzá.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »