Flekken recept

Hozzávalók:
- 8 tarjaszelet
- 2 fej vöröshagyma
- 1 evőkanál olaj
- só
- őrölt bors
- pirospaprika
Elkészítés:
A hússzeleteket kiverjük, majd sóval, borssal, pirospaprikával bedörzsöljük, és minden szeletre hagymakarikákat terítünk. Alufóliába csomagolva, legalább egy napig a hűtőszekrényben tartjuk. Másnap kiolajozott sütőlemezre egymás mellé fektetjük, kevés vízzel meglocsoljuk, és a forró sütőbe toljuk. 15 perc múlva a hússzeleteket megfordítjuk, így a hagyma egy része a tetejére kerül. Addig sütjük, amíg a hús meg a hagyma szépen meg nem pirult. Puha fehér kenyér illik hozzá. Nagyon jó, ha só helyett grillfűszert veszünk hozzá.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »