Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Favágó kedvence recept

Favágó kedvence
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 80 dkg karaj
    • 10 dkg szalonna
    • 5  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • só,bors
    • 2 dl tejföl
    • 15 dkg sajt
    • 20 dkg zöldborsó
    • 1 gerezd foghagyma
    • 1 kanál mustár

    Elkészítése:
    A borsót puhára főzzük és alaposan lecsepegtetjük. A kockázott szalonnát ropogósra sütjük, hozzáadjuk a borsót, ráöntjük a felvert tojásokat és lepényt sütünk belőle. A húst kiklopfoljuk, sózzuk és borsozzuk mind a két oldalát, és kevés zsiradékon hirtelen sütjük. A tejfölhöz hozzáadjuk a mustárt, zúzott fokhagymát, sózzuk és borsozzuk. A húsokat egy tepsi vagy tűzálló aljába sorakoztatjuk, ráborítjuk a lepényt, majd befedjük a tejfölös masszával. Megszórjuk reszelt sajttal, és szép pirosra sütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá