Favágó kedvence recept

Hozzávalók:
- 80 dkg karaj
- 10 dkg szalonna
- 5
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só,bors
- 2 dl tejföl
- 15 dkg sajt
- 20 dkg zöldborsó
- 1 gerezd foghagyma
- 1 kanál mustár
Elkészítése:
A borsót puhára főzzük és alaposan lecsepegtetjük. A kockázott szalonnát ropogósra sütjük, hozzáadjuk a borsót, ráöntjük a felvert tojásokat és lepényt sütünk belőle. A húst kiklopfoljuk, sózzuk és borsozzuk mind a két oldalát, és kevés zsiradékon hirtelen sütjük. A tejfölhöz hozzáadjuk a mustárt, zúzott fokhagymát, sózzuk és borsozzuk. A húsokat egy tepsi vagy tűzálló aljába sorakoztatjuk, ráborítjuk a lepényt, majd befedjük a tejfölös masszával. Megszórjuk reszelt sajttal, és szép pirosra sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »