Egyszerű fűszeres oldalas recept

Hozzávalók:
- 8 szelet sertésoldalas
- 1 csomag oldalas fűszerkeverék
- olíva olaj
- 1/2 dl sherry
- alufólia a takaráshoz
Elkészítése:
Az oldalast megmossuk és a fűszerkeverékkel megszórjuk mindkét oldalát, majd a teflonos tepsibe helyezzük, megöntözzük olívaolajjal és 1 dl fehér száraz sherryvel.
Fóliával letakarjuk és 60 percig sütjük 150 fokos sütőben. Közben megforgatjuk, és ha szükséges, még öntünk egy kis bort alá.
Mielőtt kivennénk, de már megpuhult a hús, vegyük le róla a fóliát és 10 percet grillezzünk rá. Főtt petrezselymes krumplival és savanyúsággal tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »