Dalmát sült máj recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 60 dkg borjú, vagy sertésmáj
- 5 dkg vaj
- 4-5 gerezd fokhagyma
- só
- őrölt bors
- 1 csokor petrezselyemzöld
Elkészítés:
A májat vékonyan felszeleteljük, a rostjaira merőlegesen bevagdossuk, és beborsozzuk. A vajon mindkét felén hirtelen megsütjük a májszeleteket, és gazdagon meghintjük finomra vágott petrezselyemmel meg fokhagymával, végül megsózzuk. Nagyon jó faszénparázs fölött, roston sütni.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.