Csülökpörkölt recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 500 g sertéscsülök
- 4 fej vöröshagyma
- 1 paprika
- 1 paradicsom
- 6 nagyobb burgonya
- 1 gerezd fokhagyma
- piros arany
- ízlés szerint só
- ízlés szerint fekete bors
- napraforgó olaj
- 1 kk pirospaprika
- víz
Elkészítése:
A hagymát apróra vágjuk, és olajon megpirítjuk.
Rászórjuk a pirospaprikát, majd hozzáadjuk a karikára vágott paprikát és a cikkekre vágott paradicsomot. Megkeverjük, és a kockára vágott csülköt is hozzáadjuk. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, nyomunk rá piros aranyat, és a szétnyomott fokhagymát is rászórjuk. Felöntjük annyi vízzel, hogy éppen ellepje. Fedő alatt időnként megkeverve puhára főzzük.
A burgonyát meghámozzuk, kockára vágjuk, és hozzáadjuk a csülökhöz. Ha szükséges, még hozzáadunk vizet. Amikor megpuhult a burgonya is, tálalhatunk.
Jó étvágyat hozzá!
A csülökpörkölt kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 4 g
Szénhidrát: 8 g
Zsír: 6 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »