Csülökpörkölt recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 hátsó, füstölt sertéscsülök
- 4-5 fej vöröshagyma
- 20 dkg füstölt szalonna
- kevés zsír
- őrölt csemege paprika
- bors
- delikát
- 3 tk csípős paprikaőrlemény
- 2 zöld paprika
- 2 paradicsom
- 1 üveg lecsó
Elkészítése:
A füstölt csülköt 2-3 órával az elkészítés előtt hideg vízben áztatjuk.
A kockára vágott füstölt szalonnát egy lábasban megpirítjuk, (szükség esetén egy kis zsírt adunk hozzá), majd az apróra vágott vöröshagymát megpirítjuk benne és a tűzről levéve hozzáadjuk a pirospaprikát. Ezt követően hozzáadjuk a kockára darabolt csülköt, valamint a csontot i, és felengedjük vízzel.
Borssal, kevés delikáttal ízesítjük. Hozzáadjuk a csípős paprikaőrleményt, a zöld paprikát és a paradicsomot, majd amikor felfőtt beletesszük a lecsót is és a húst puhára főzzük.
Puha kenyérrel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »