Csiki sertéstokány recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók 4 személyre:
- 60 dkg sertéscomb
- 40 dkg gomba
- 20 dkg zöldborsó
- 10 dkg füstölt szalonna
- 15 dkg füstölt sonka
- 2 fej vöröshagyma
- 4-5 gerezd fokhagyma
- só
- őrölt fekete bors
- 1 kanál paradicsompüré
Előkészítés:
A sertéshúst, szalonnát,sonkát csíkokra a gombát szeletekre a hagymát apróra vágjuk.
Elkészítés: A szalonnát kipirítjuk, rátesszük a vöröshagymát, hozzáadjuk az átnyomott fokhagymát és megdinszteljük. Beletesszük a húst, sózzuk, borsozzuk és lepirítjuk. Hozzáadjuk a gombát és addig pároljuk amíg a hús megpuhul. Ha szükséges kevés vizet öntünk alá de csak rövid lében pároljuk ne főzzük. Rátesszük a sonkát és a zöldborsót majd a paradicsompürét. Az egészet átpirítjuk és levesszük a tűzről. Sült burgonyával, párolt rizzsel és friss salátával vagy savanyúsággal tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »