Csemege sertéskaraj recept

Hozzávalók:
- 1 kg karaj
- 2 evőkanál olaj
- 1 fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 1-1 paradicsom meg paprika
- só
- 2 borókabogyó
Elkészítés:
Az olajon körös-körül átsütjük a besózott húst. A hagymát, a fokhagymát, a borókabogyót, a paprikát meg paradicsomot hozzáadjuk, és egy kevés vízzel puhára pároljuk, majd a sütőben ropogós pirosra sütjük. Végül a húst felszeleteljük, és a levét rászűrjük. Párolt káposzta és burgonya illik hozzá.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »