Csemege sertéskaraj recept

Hozzávalók:
- 1 kg karaj
- 2 evőkanál olaj
- 1 fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 1-1 paradicsom meg paprika
- só
- 2 borókabogyó
Elkészítés:
Az olajon körös-körül átsütjük a besózott húst. A hagymát, a fokhagymát, a borókabogyót, a paprikát meg paradicsomot hozzáadjuk, és egy kevés vízzel puhára pároljuk, majd a sütőben ropogós pirosra sütjük. Végül a húst felszeleteljük, és a levét rászűrjük. Párolt káposzta és burgonya illik hozzá.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »