Csángó pecsenye recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 60 dkg. rövidkaraj
- 10 dkg. kolozsvári szalonna
- 1 fej hagyma
- 15 dk. marinált paradicsompaprika
- bors, só
- 4 dkg. zsír
- 1 ek. ketchup
Elkészítése: A csíkokra vágott szalonnát kiolvasztjuk, majd a hagymával megpirítjuk. Hozzátesszük a paprikát sót borsot, ketchuppal ízesítve átpirítjuk. A karajból 8 szeletet vágunk, kissé kiverjük, sózzuk, roston megsütjük. A bordákra öntjük a paprikás ragut, főtt petrezselymes burgonyával tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.