Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Csángó pecsenye recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 60 dkg. rövidkaraj
    • 10 dkg. kolozsvári szalonna
    • 1 fej hagyma
    • 15 dk. marinált paradicsompaprika
    • bors, só
    • 4 dkg. zsír
    • 1 ek. ketchup

    Elkészítése:  A csíkokra vágott szalonnát kiolvasztjuk, majd a hagymával megpirítjuk. Hozzátesszük a paprikát sót borsot, ketchuppal ízesítve átpirítjuk.  A karajból 8 szeletet vágunk, kissé kiverjük, sózzuk, roston megsütjük.  A bordákra öntjük a paprikás ragut, főtt petrezselymes burgonyával tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá