Borsós hús sült krumplival recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1 fej vöröshagyma
- sertéshús (én fél kg-ból csináltam)
- borsó
- olaj
- delikát
- őrölt pirospaprika
- 1db Maggi pörköltkocka
körethez:
- Krumpli
Elkészítése:
A hagymát kevés olajon megdinszteljük. Hozzá adjuk a kockára vágott sertéshúst majd felöntjük annyi vízzel hogy bőven ellepje. Megszórjuk ízlés szerint delikáttal és hozzá adjuk a Maggi pörköltkockát és a zöldborsót. Ha puhára főtt a hús, megszórjuk őrölt pirospaprikával.
Ha a levét majdnem elfőtte akkor van kész, tehát kevés szaftot hagyjunk neki!
Sült krumplival tálaljuk!
Tipp:
Én ezt az ételt elkészítettem már úgy hogy sertéshús helyett csirke májat raktam bele borsóval,
úgy is nagyon finom volt! :)
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.