Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Borsós hús sült krumplival recept

Borsós hús sült krumplival
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 fej vöröshagyma
    • sertéshús (én fél kg-ból csináltam)
    • borsó
    • olaj
    • delikát
    • őrölt pirospaprika
    • 1db Maggi pörköltkocka

    körethez:

    • Krumpli

    Elkészítése:

    A hagymát kevés olajon megdinszteljük. Hozzá adjuk a kockára vágott sertéshúst majd felöntjük annyi vízzel hogy bőven ellepje. Megszórjuk ízlés szerint delikáttal és hozzá adjuk a Maggi pörköltkockát és a zöldborsót. Ha puhára főtt a hús, megszórjuk őrölt pirospaprikával.

    Ha a levét majdnem elfőtte akkor van kész, tehát kevés szaftot hagyjunk neki!
    Sült krumplival tálaljuk!

    Tipp:

    Én ezt az ételt elkészítettem már úgy hogy sertéshús helyett csirke májat raktam bele borsóval,
    úgy is nagyon finom volt! :)

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá