Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Bacon-be csomagolt vagdalt recept

Bacon-be csomagolt vagdalt
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg darált hús
    • szeletelt baconszalonna
    • 1 szikkadt zsemle
    • 1 nagy vagy 2 kisebb fej vöröshagyma
    • 2-3 gerezd fokhagyma
    • aprított petrezselyemzöld
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • +3 darab tisztított főtt  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • só, bors, pirospaprika

    Elkészítése:

    A zsemlét beáztatjuk egy kevés tejbe.

    A hagymát összeaprítjuk, kis zsíron megdinszteljük, hozzá nyomjuk a fokhagymát, és 2-3 evőkanál aprított petrezselymet. (nálunk mindig van a fagyasztóban ezért mértem így)

    A darált húst egy nagyobb tálba tesszük, amiben majd könnyedén össze tudjuk dolgozni a tojással, a kinyomkodott zsemlével, a fűszerekkel, és hozzáadjuk még a megdinsztelt hagymás keveréket.

    A tepsit kibéleljük baconszalonna szeletekkel, majd a hús egy részét belenyomkodjuk. Rátesszük a 3 darab főtt tojást azt befedjük a maradék darált hússal és ráhajtogatjuk a baconszalonna széleit.

    Megsütjük. Mikor kész lett, én megfordítottam és rápirítottam egy kicsit.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá