Alufóliás oldalas recept

Hozzávalók:
- 1 kg oldalas
- 1 evőkanál olaj
- só
- őrölt bors
Elkészítés:
A besózott, beborsozott oldalast az olajban barnára sütjük, majd kiemeljük, és dupla réteg alufóliába csomagoljuk. A sütőben közepes lángon egy óra hosszat sütjük, anélkül, hogy törődnünk kellene vele. Tálalás előtt a bordák irányába kétujjnyi szeletekre vágjuk, és a fóliában levő lével leöntjük. Sokkal ízesebb, mint a hagyományos úton párolt vagy kuktában készített oldalas.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »