Alpesi tarja hercegnő burgonyával recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Elkészítése:
A tarját felszeleteljük, kiklopfoljuk, megsózzuk, majd hagyjuk állni picit. A burgonyákat megpucoljuk, megmossuk, lereszeljük, megsózzuk, a fokhagymát belereszeljük, és pár perc múlva kinyomkodjuk a levét.
Először lisztbe, majd tojásba és végül a reszelt krumpliba mártjuk a hússzeleteket, és forró olajba kisütjük. Tejföllel és reszelt sajttal tálaljuk.
A burgonyát megpucoljuk, megmossuk, majd felkockázzuk, felrakjuk főzni és izélés szerint megsózzuk. Amikor kész, hozzáadjuk a margarint és elkeverjük. Amint kihűlt hozzáadjuk a 2 tojás sárgáját. Robotgéppel csomómentesre kikeverjük. Habzsákba pakoljuk és csillagcsővel pici kupacokat nyomunk a sütőpapírral kibélelt tepsibe. 220 fokos előmelegített sütőben 20-25 percig sütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.