Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Alpesi tarja hercegnő burgonyával recept

Alpesi tarja hercegnő burgonyával
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:
    Tarjához valók:

    • 50 dkg tarja
    • 5 nagyobb burgonya
    • 5  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 10 dkg liszt
    • pici só
    • 3 gerezd fokhagyma
    • 15 dkg sajt
    • tejföl

    Hercegnő burgonyához:

    • 50 dkg burgonya
    • 5 dkg margarin
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája

    Elkészítése:
    A tarját felszeleteljük, kiklopfoljuk, megsózzuk, majd hagyjuk állni picit. A burgonyákat megpucoljuk, megmossuk, lereszeljük, megsózzuk, a fokhagymát belereszeljük, és pár perc múlva kinyomkodjuk a levét.
    Először lisztbe, majd tojásba és végül a reszelt krumpliba mártjuk a hússzeleteket, és forró olajba kisütjük. Tejföllel és reszelt sajttal tálaljuk.
    A burgonyát megpucoljuk, megmossuk, majd felkockázzuk, felrakjuk főzni és izélés szerint megsózzuk. Amikor kész, hozzáadjuk a margarint és elkeverjük. Amint kihűlt hozzáadjuk a 2 tojás sárgáját. Robotgéppel csomómentesre kikeverjük. Habzsákba pakoljuk és csillagcsővel pici kupacokat nyomunk a sütőpapírral kibélelt tepsibe. 220 fokos előmelegített sütőben 20-25 percig sütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá