Alpesi tarja hercegnő burgonyával recept

Elkészítése:
A tarját felszeleteljük, kiklopfoljuk, megsózzuk, majd hagyjuk állni picit. A burgonyákat megpucoljuk, megmossuk, lereszeljük, megsózzuk, a fokhagymát belereszeljük, és pár perc múlva kinyomkodjuk a levét.
Először lisztbe, majd tojásba és végül a reszelt krumpliba mártjuk a hússzeleteket, és forró olajba kisütjük. Tejföllel és reszelt sajttal tálaljuk.
A burgonyát megpucoljuk, megmossuk, majd felkockázzuk, felrakjuk főzni és izélés szerint megsózzuk. Amikor kész, hozzáadjuk a margarint és elkeverjük. Amint kihűlt hozzáadjuk a 2 tojás sárgáját. Robotgéppel csomómentesre kikeverjük. Habzsákba pakoljuk és csillagcsővel pici kupacokat nyomunk a sütőpapírral kibélelt tepsibe. 220 fokos előmelegített sütőben 20-25 percig sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »