Almával töltött vagdalt hús recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 60 dkg sertés, vagy marhahús
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3-4 alma
- 1 evőkanál olaj
- só
- őrölt bors
Elkészítés:
A húst a tojással, sóval, borssal összegyúrjuk, és téglalap alakban olajozott alufóliára terítjük. Megtisztított almaszeletekkel sűrűn kirakjuk, és óvatosan összegöngyölve a fóliába csomagoljuk. Őzgerinc, vagy püspökkenyérformába fektetjük, és megsütjük. Tálaláskor a fóliából kibontjuk, 10 percig pihentetjük, és óvatosan szeleteljük, nehogy az almadarabok kihulljanak.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.