Almával töltött vagdalt hús recept

Hozzávalók:
- 60 dkg sertés, vagy marhahús
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3-4 alma
- 1 evőkanál olaj
- só
- őrölt bors
Elkészítés:
A húst a tojással, sóval, borssal összegyúrjuk, és téglalap alakban olajozott alufóliára terítjük. Megtisztított almaszeletekkel sűrűn kirakjuk, és óvatosan összegöngyölve a fóliába csomagoljuk. Őzgerinc, vagy püspökkenyérformába fektetjük, és megsütjük. Tálaláskor a fóliából kibontjuk, 10 percig pihentetjük, és óvatosan szeleteljük, nehogy az almadarabok kihulljanak.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »