Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Csomboros báránymáj recept

Csomboros báránymáj
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
15 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább

Hozzávalók:

  • báránymáj
  • friss csomborlevél
  • frissen őrölt bors
  • olaj a sütéshez

Elkészítése:

A májat megmossuk, majd annyi fokhagymás tejbe áztatjuk, ami ellepi. Legalább 2-3 órára, de akár egy egész éjszakára is hagyhatjuk a pácban.

A májról leitatjuk papírtörlővel a felesleges tejet, majd ujjnyi vastag szeletekre vágjuk. Megszórjuk frissen őrölt borssal és olajon hirtelen megsütjük (oldalanként 3-4 perc).

Amikor az első oldal megsül, rászórjuk a frissen aprított csomborlevelet és fedő alatt sütjük.

Tálaláskor megsózzuk és friss csomborlevéllel ízesítjük. Forrón tálaljuk.

Hozzáadom a receptfüzethez

Őket is nézd meg!

Szólj hozzá