Csomboros báránymáj recept

Hozzávalók:
- báránymáj
- friss csomborlevél
- só
- frissen őrölt bors
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A májat megmossuk, majd annyi fokhagymás tejbe áztatjuk, ami ellepi. Legalább 2-3 órára, de akár egy egész éjszakára is hagyhatjuk a pácban.
A májról leitatjuk papírtörlővel a felesleges tejet, majd ujjnyi vastag szeletekre vágjuk. Megszórjuk frissen őrölt borssal és olajon hirtelen megsütjük (oldalanként 3-4 perc).
Amikor az első oldal megsül, rászórjuk a frissen aprított csomborlevelet és fedő alatt sütjük.
Tálaláskor megsózzuk és friss csomborlevéllel ízesítjük. Forrón tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »