Zöldsaláta muzsdéjjal recept

Hozzávalók:
- 1 csomag saláta (toszkán keverék, vagy más csomagolt saláta mix)
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 dl szódavíz
- 2 ek extra szűz olívaolaj
- 1 mk pirospaprika
- 10 dkg koktélparadicsom
- 1 ek tárkonyecet
- 1 csokor snidling
Elkészítése:
Zúzott fokhagymából, 1 dl szódavízből, vagy ásványvízből, 1 kanál extra szűz olívaolajból, 1 mokkáskanál őrölt paprikából muzsdéjt készítek. Éjszakára, a hűtőbe teszem.
A salátamixre öntöm (én magam kevertem, de javaslom a toszkán salátamixet, ami előhűtve kapható), meglocsolom kevés tárkonyecettel, snidlinget vágok rá és rárakom a koktélparadicsomokat.
Kevés olívaolajjal, ismét megöntözöm.
Csak frissen keverhető saláta!
A salátalevelek, gyorsan megfonnyadnak, ha az öntet rajtamarad!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mire jó egy konyhai pároló és hogyan használd? (x)
A konyhai pároló, mint konyhai eszköz talán nem tűnik nélkülözhetetlennek,
Tovább olvasom »
Mit kezdjünk a maradék sonkával? 7 ötlet hétfő estére
A húsvéti sonkából szinte mindig marad, és bár egy darabig még jólesik egy
Tovább olvasom »
5 töltött tojás, amitől leesik az állad – húsvéti klasszikus újragondolva
A húsvéti tojás nem csak dísz lehet – mutatunk öt isteni töltött tojás rece
Tovább olvasom »
12 sós vendégváró húsvétra – pogácsák és rágcsák a locsolóknak
Húsvétkor nemcsak a sonkás-tojásos reggeli kerül az asztalra, hanem az apró
Tovább olvasom »
Húsvéti édes sütemények, amik ünnepi hangulatot varázsolnak
A húsvéti asztalról nem hiányozhatnak az édes finomságok sem, hiszen ezek k
Tovább olvasom »
Ünnepi reggelik húsvétra – sonkás, tojásos, tormás finomságok egy helyen
A húsvéti reggeliknek különleges hangulata van: sonkaillat, friss torma, to
Tovább olvasom »