Zöldsaláta muzsdéjjal recept

Hozzávalók:
- 1 csomag saláta (toszkán keverék, vagy más csomagolt saláta mix)
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 dl szódavíz
- 2 ek extra szűz olívaolaj
- 1 mk pirospaprika
- 10 dkg koktélparadicsom
- 1 ek tárkonyecet
- 1 csokor snidling
Elkészítése:
Zúzott fokhagymából, 1 dl szódavízből, vagy ásványvízből, 1 kanál extra szűz olívaolajból, 1 mokkáskanál őrölt paprikából muzsdéjt készítek. Éjszakára, a hűtőbe teszem.
A salátamixre öntöm (én magam kevertem, de javaslom a toszkán salátamixet, ami előhűtve kapható), meglocsolom kevés tárkonyecettel, snidlinget vágok rá és rárakom a koktélparadicsomokat.
Kevés olívaolajjal, ismét megöntözöm.
Csak frissen keverhető saláta!
A salátalevelek, gyorsan megfonnyadnak, ha az öntet rajtamarad!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »
10 érdekesség a fűszerekről, amit még a nagymamád sem biztos, hogy tud
A magyar konyha elképzelhetetlen fűszerek nélkül – gondoljunk csak a pirosp
Tovább olvasom »
10 dolog, amit nem tudtál a fokhagymáról
A fokhagyma sokunk konyhájának alapköve: ad egy csipet karaktert minden éte
Tovább olvasom »