Zelleres-almás saláta recept
                            Hozzávalók:
- 1 nagy gumó zeller
 - 2-3 db alma
 - 2 dl tejföl
 - majonéz
 - só
 - őrölt bors
 - mustár
 
Elkészítése:
A zellergumót és az almát meghámozzuk. A zellert sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük a vizet és kihűtjük. Amíg hűl a zeller, addig megcsináljuk a majonéz, mustár, tejföl, só, borsból a mártást és az almát belekeverjük, majd a kihűlt zellert is.
Sült és rántott húsok mellé kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
				
				Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
				
				Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
				
				Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
				
				12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
				
				Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
				
				12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »

