Vitaminsaláta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 fej káposzta
- 3 fej lila hagyma
- 2 fej vöröshagyma
- cukor, só, ecet, víz
Elkészítése:
Megtisztítom a zöldségeket és feldarabolom apróra vagy lereszelem.
Elkészítem az alaplevet: kb 2 liter vízbe teszek ízlés szerint ecetet, kristálycukrot és sót,ezeket összekeverem. Mikor ezzel kész vagyok akkor a feldarabolt zöldségeket szépen beleteszem és összeforgatom, ha kell akkor még lehet ízesíteni. Bármilyen körettel tálalható és nagyon finom.Jó étvágyat!
Tipp:
Célszerű elkészíteni fogyasztás előtt egy nappal, mert akkor nagyon finoman összeérnek az ízek.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »