Vitaminsaláta recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 fej káposzta
- 3 fej lila hagyma
- 2 fej vöröshagyma
- cukor, só, ecet, víz
Elkészítése:
Megtisztítom a zöldségeket és feldarabolom apróra vagy lereszelem.
Elkészítem az alaplevet: kb 2 liter vízbe teszek ízlés szerint ecetet, kristálycukrot és sót,ezeket összekeverem. Mikor ezzel kész vagyok akkor a feldarabolt zöldségeket szépen beleteszem és összeforgatom, ha kell akkor még lehet ízesíteni. Bármilyen körettel tálalható és nagyon finom.Jó étvágyat!
Tipp:
Célszerű elkészíteni fogyasztás előtt egy nappal, mert akkor nagyon finoman összeérnek az ízek.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »
Könnyed köretek az ünnepi menühöz – 12 majonézmentes saláta
A karácsonyi ételek mellé sokszor jól esik egy friss, könnyű saláta, amely
Tovább olvasom »
Karácsonyi ünnepi menü: 12 kipróbált töltött hús recept
A karácsonyi asztalon mindig jól mutat egy szaftos, gazdagon töltött húsfél
Tovább olvasom »

