Virsli saláta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4-6 szál füstölt virsli
- 0,5 üveg savanyú uborka
- 30 dkg trappista sajt
- 1 közepes fej vörös hagyma
- 3 ek majonéz
- 3,5 dl tejföl (12%-os)
- 1 mk mustár
- só
- bors
Elkészítése:
Először a majonézből, a tejfölből, a mustárból, sóból és borsból keverünk egy tartármártást.
A virslit, az uborkát és a hagymát felkarikázzuk, a sajtot felkockázzuk, és egy tálban összekeverjük a tartármártással. Célszerű zárható tálba tenni, mert egy pár órára be kell rakni a hűtőbe, hogy összeérjenek az ízek.
Tipp:
Köret, de önmagában is kiváló.
A virsli saláta kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 9 g
Szénhidrát: 3 g
Zsír: 16 g
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »