Virsli saláta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4-6 szál füstölt virsli
- 0,5 üveg savanyú uborka
- 30 dkg trappista sajt
- 1 közepes fej vörös hagyma
- 3 ek majonéz
- 3,5 dl tejföl (12%-os)
- 1 mk mustár
- só
- bors
Elkészítése:
Először a majonézből, a tejfölből, a mustárból, sóból és borsból keverünk egy tartármártást.
A virslit, az uborkát és a hagymát felkarikázzuk, a sajtot felkockázzuk, és egy tálban összekeverjük a tartármártással. Célszerű zárható tálba tenni, mert egy pár órára be kell rakni a hűtőbe, hogy összeérjenek az ízek.
Tipp:
Köret, de önmagában is kiváló.
A virsli saláta kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 9 g
Szénhidrát: 3 g
Zsír: 16 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »