Virslisaláta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók 2 főre:
- 1 pár virsli
- 1 cs újhagyma
- 3 főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- sajt
- 1 tubus majonéz
- só, bors
- ecet
Elkészítése:
A hagymát vékonyra felkarikázom, megsózom, megborsozom és minimális mennyiségű ecettel összekeverem. Állni hagyom. Addig megfőzöm a tojásokat. A virslit felkarikázom és hozzákeverem a hagymához. A főtt tojást és a sajtot apró kockákra vágom és ezt is hozzáadom a hagymás-virslis keverékhez. Az egészre rányomom a tubus majonézt. Jól összekeverem és beteszem a hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek. (Legjobb, ha a fogyasztás előtti napon készítjük el, így jobban összeérik.)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »