Virslisaláta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók 2 főre:
- 1 pár virsli
- 1 cs újhagyma
- 3 főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- sajt
- 1 tubus majonéz
- só, bors
- ecet
Elkészítése:
A hagymát vékonyra felkarikázom, megsózom, megborsozom és minimális mennyiségű ecettel összekeverem. Állni hagyom. Addig megfőzöm a tojásokat. A virslit felkarikázom és hozzákeverem a hagymához. A főtt tojást és a sajtot apró kockákra vágom és ezt is hozzáadom a hagymás-virslis keverékhez. Az egészre rányomom a tubus majonézt. Jól összekeverem és beteszem a hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek. (Legjobb, ha a fogyasztás előtti napon készítjük el, így jobban összeérik.)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »