Virslis krumplisaláta recept

Hozzávalók:
- 8 közepes szem krumpli
- 4 nagyobb
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 közepes fej lila hagyma
- 1 közepes fej vöröshagyma
- 4 szál virsli
- 4 dl tejföl
- 2 ek majonéz
- 1 tk mustár
- 1 nagy csipet só
- 1 csipet őrölt bors
Elkészítése:
A zöldségeket megtisztítjuk, a hagymákat apró kockára, a krumplit kisebb kockára vágjuk, majd utóbbit sós vízben megfőzzük. A tojásokat keményre főzzük, héjukat lehúzzuk, majd apróra vágjuk.
A virsliket is megfőzzük, vékonyra karikázzuk. Amíg a virsli, tojás és a krumpli is kihűl, összeállítjuk a majonézes krémet.
A tejfölt simára keverjük a majonézzel, a mustárral és ízesítjük a sóval, borssal.
Hozzáadjuk a lila hagymát, a tojásokat, a virsliket, majd a krumplival is összeforgatjuk.
Tipp:
A kedvenc krumplisalátánk egy kis virslivel gazdagítva. Remek köret sültekhez, de önálló ételként is megállja a helyét. Azonnal fogyasztható, de ha még pár órát vagy egy egész éjszakát pihen a hűtőben, az ízek nagyon jól összeérnek.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »
Zöldséges és burgonyás köret receptek – finomak, laktatók, változatosak
A főétel csak a fél siker – egy jól eltalált köret viszont az egész fogást
Tovább olvasom »