Virsli saláta recept

Hozzávalók:
- 5 pár virsli
- 3 fej hagyma
- só
- cukor
- ecet
- bors
- mustármag
Elkészítése:
A hagymát felszeleteljük besózzuk és annyi vízben( amennyi levet szeretnénk a salátának ) felforraljuk. Ízesítjük cukorral, sóval, borssal, ecettel és egy kiskanál mustármaggal. A virslit kifőzzük majd felszeleteljük és a hagymához adjuk. Pici olajat teszünk bele. Hagyjuk hűlni és összeérni.
Tipp:
Lila hagymával is lehet készíteni. Apróra vágott piros kalifornia paprikával mutatósabb.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »