Virsli saláta recept

Hozzávalók:
- 5 pár virsli
- 3 fej hagyma
- só
- cukor
- ecet
- bors
- mustármag
Elkészítése:
A hagymát felszeleteljük besózzuk és annyi vízben( amennyi levet szeretnénk a salátának ) felforraljuk. Ízesítjük cukorral, sóval, borssal, ecettel és egy kiskanál mustármaggal. A virslit kifőzzük majd felszeleteljük és a hagymához adjuk. Pici olajat teszünk bele. Hagyjuk hűlni és összeérni.
Tipp:
Lila hagymával is lehet készíteni. Apróra vágott piros kalifornia paprikával mutatósabb.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »