Vegyes babsaláta recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1/2 kg zöldbabkonzerv
- egy jókora marék tarkabab
- 2 szál sárgarépa
- 2 fej vöröshagyma
- francia fejes saláta mártása
- só
Elkészítés:
A tarkababot megáztatjuk, és sós vízben puhára főzve a levében hagyjuk kihűlni. Ezután lecsurgatjuk, és az ugyancsak lecsurgatott konzervzöldbabbal váltogatva koszorú alakban a tálra halmozzuk. A tál közepére húslevesben vagy sós vízben főtt, karikákra vágott répát rakunk, az egészet nyers hagymakarikákkal beszórjuk, és a mártással le¬öntve, néhány órai állás után kínáljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.