Vegyes babsaláta recept

Hozzávalók:
- 1/2 kg zöldbabkonzerv
- egy jókora marék tarkabab
- 2 szál sárgarépa
- 2 fej vöröshagyma
- francia fejes saláta mártása
- só
Elkészítés:
A tarkababot megáztatjuk, és sós vízben puhára főzve a levében hagyjuk kihűlni. Ezután lecsurgatjuk, és az ugyancsak lecsurgatott konzervzöldbabbal váltogatva koszorú alakban a tálra halmozzuk. A tál közepére húslevesben vagy sós vízben főtt, karikákra vágott répát rakunk, az egészet nyers hagymakarikákkal beszórjuk, és a mártással le¬öntve, néhány órai állás után kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »