Vegyes babsaláta recept
Hozzávalók:
- 1/2 kg zöldbabkonzerv
- egy jókora marék tarkabab
- 2 szál sárgarépa
- 2 fej vöröshagyma
- francia fejes saláta mártása
- só
Elkészítés:
A tarkababot megáztatjuk, és sós vízben puhára főzve a levében hagyjuk kihűlni. Ezután lecsurgatjuk, és az ugyancsak lecsurgatott konzervzöldbabbal váltogatva koszorú alakban a tálra halmozzuk. A tál közepére húslevesben vagy sós vízben főtt, karikákra vágott répát rakunk, az egészet nyers hagymakarikákkal beszórjuk, és a mártással le¬öntve, néhány órai állás után kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

