Vegyes babsaláta recept

Hozzávalók:
- 1 csomag mirelit vajbab
- 0,5 csomag zöldbab
- 1 db vörös vesebab konzerv
- 1 fej lila hagyma
- 0,5 csomó zöldhagyma
- 10 dkg majonéz
- 450 gr tejföl
- 2 dl natúr joghurt
- 1 ek. mustár
- porcukor
- citromlé
- só
Elkészítése:
A majonézt kikeverjük a tejföllel és a joghurttal. Mustárral, citromlével, cukorral és sóval ízesítjük. A kétféle fagyasztott babot forrásban lévő sós vízben megfőzzük, a konzerv babot leöblítjük. A lila hagymát apró kockára, a zöldhagymát karikára vágjuk. Összekeverjük a saláta hozzávalóit, leöntjük a mártással és 1 órát érleljük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.07.22. kedd
Ma egy igazán ínycsiklandó és harmonikus menüsorral készültünk neked, ahol
Tovább olvasom »
Hűsítő nyári csodák: 12 isteni házi fagyi receptje!
Hűsítő élvezetek házilag! Akár krémes, akár gyümölcsös fagyit keresel, ebbe
Tovább olvasom »
Fűszeres, színes, laktató: próbáld ki Mexikó ízeit! (x)
A mexikói konyha világszerte óriási népszerűségnek örvend, nem véletlenül.
Tovább olvasom »
9 ínycsiklandó ebéd ötlet, amikkel spórolhatsz egy kicsit!
Van amikor kevés pénzből kell okosan gazdálkodni. Ezekkel a finom és laktat
Tovább olvasom »
8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »