Vegyes babsaláta recept
 
                            Hozzávalók:
- 1 csomag mirelit vajbab
- 0,5 csomag zöldbab
- 1 db vörös vesebab konzerv
- 1 fej lila hagyma
- 0,5 csomó zöldhagyma
- 10 dkg majonéz
- 450 gr tejföl
- 2 dl natúr joghurt
- 1 ek. mustár
- porcukor
- citromlé
- só
Elkészítése:
A majonézt kikeverjük a tejföllel és a joghurttal. Mustárral, citromlével, cukorral és sóval ízesítjük. A kétféle fagyasztott babot forrásban lévő sós vízben megfőzzük, a konzerv babot leöblítjük. A lila hagymát apró kockára, a zöldhagymát karikára vágjuk. Összekeverjük a saláta hozzávalóit, leöntjük a mártással és 1 órát érleljük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
 
				
				Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom » 
				
				Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom » 
				
				12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom » 
				
				Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom » 
				
				12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom » 
				
				10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

