Újhagymás uborkasaláta recept

Hozzávalók:
- 1 db kígyóuborka
- 1 csomó újhagyma
- 1 ek metélőhagyma
- almaecet
- cukor
- só
Elkészítése:
Az uborkát legyalulom, az újhagymát felszeletelem a zöldjével együtt és ízlés szerint besózom. 15 percet állni hagyom.
Egy tálba 2 dl vízben elkeverem az ízlés szerinti ecetet és cukrot.
Az uborkát és hagymát kinyomkodom sós léből, elkeverem a saláta lében.
Díszítésnek karikázok rá egy paradicsomot és megszórom apróra vágott metélő hagymával.
Fogyasztásig hűtőben tartom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »