Uborka saláta recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 1 db kígyóuborka
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 l víz
- 3 tk ecet (20%-os)
- 3 tk só
- 1 kk őrölt fekete bors
- 14 pötty édesítőszer
- 1 kk őrölt fűszerpaprika
Elkészítése:
Az uborkát vékonyan felszeleteljük. A fokhagymát összezúzzuk. Egy tálba öntjük a vizet, hozzáadjuk az ízesítőket. Belerakjuk az uborkát. Hűtőszekrényben állni hagyjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »