Uborka saláta recept
							Galéria (1)
			
				
					
						
							
								
							
							
						
					
				
			
			
                                    Ők is elkészítették
 
                            Nehézségi szint:
		Nincs adat
	Elkészítési idő:
		60 perc
	Mennyiség:
		4 fő részére
	Mennyibe kerül?
		Nincs adat
	Hozzávalók:
- 1 db kígyóuborka
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 l víz
- 3 tk ecet (20%-os)
- 3 tk só
- 1 kk őrölt fekete bors
- 14 pötty édesítőszer
- 1 kk őrölt fűszerpaprika
 
Elkészítése:
Az uborkát vékonyan felszeleteljük. A fokhagymát összezúzzuk. Egy tálba öntjük a vizet, hozzáadjuk az ízesítőket. Belerakjuk az uborkát. Hűtőszekrényben állni hagyjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
 
				
				Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom » 
				
				Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom » 
				
				12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom » 
				
				Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom » 
				
				12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom » 
				
				10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
 
											
											
