Olasz tésztasaláta recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 250 g orsó tészta
- 25 dkg gépsonka
- 15 dkg trappista sajt
- 1 nagyobb paprika
- fél kígyóuborka
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 2 paradicsom
- 1 nagy pohár tejföl
- oregánó
- só, bors
Elkészítése:
A tésztát sós vízben kifőzzük, hagyjuk kihűlni. A zöldségeket, a sonkát és a sajtot apró kockákra vágjuk, majd a kihűlt tésztával összekeverjük.
A tejfölt a sóval, borssal oregánóval ízesítjük, ráöntjük a tésztára, jól összekeverjük. Hűtés után tálaljuk.
Az olasz tésztasaláta kalória és tápérték tartalma:
Kalória: 130 kcal
Fehérje: 9 g
Szénhidrát: 12 g
Zsír: 5 g
Az adatok 100 g mennyiségre vonatkoznak.
Fehérje: 9 g
Szénhidrát: 12 g
Zsír: 5 g
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.