Tejfölös uborkasaláta recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 4 nagy uborka
- 4 kanál 10%os ecet
- ízlés szerint só, cukor
- 5 gerezd fokhagyma
- 4 evőkanál tejföl
Elkészítése:
Az uborkát megpucoljuk, majd leszeljük.
A fokhagymát lereszeljük, vagy áttörjük fokhagymanyomón.
Az egészet összekeverjük, és 1-2 órára a hűtőbe tesszük. Ideális a nyári melegekre!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.