Spenótsaláta recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 30 dkg spenót
- hagyma,
- 1 ek olaj,
- 1 gerezd fokhagyma
- csipetnyi cukor,
- fél citrom, bors, só
- petrezselyemzöld
Elkészítése:
A spenótot megtisztítjuk, és ha friss, akkor a leveleket levágjuk a száráról. A finomra vágott hagymából, olajból és fokhagymából habosra felvert öntetet készítünk. A dresszinget cukorral, citromlével, sóval, borssal és finomra vágott petrezselyemzölddel ízesítjük. A spenótleveleket leöntjük az öntettel, és lehűtve tálaljuk.
Megjegyzés: Egy nagyon egyszerű és nem utolsó sorban pénztárca kímélő recept, mely minden étkezésre kiváló.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.