Spenótsaláta recept
Hozzávalók:
- 30 dkg spenót
- hagyma,
- 1 ek olaj,
- 1 gerezd fokhagyma
- csipetnyi cukor,
- fél citrom, bors, só
- petrezselyemzöld
Elkészítése:
A spenótot megtisztítjuk, és ha friss, akkor a leveleket levágjuk a száráról. A finomra vágott hagymából, olajból és fokhagymából habosra felvert öntetet készítünk. A dresszinget cukorral, citromlével, sóval, borssal és finomra vágott petrezselyemzölddel ízesítjük. A spenótleveleket leöntjük az öntettel, és lehűtve tálaljuk.
Megjegyzés: Egy nagyon egyszerű és nem utolsó sorban pénztárca kímélő recept, mely minden étkezésre kiváló.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »
Klasszikusok újragondolva-az íz ugyanaz, a forma egyszerűbb és gyorsabb
A nagy kedvencek hangulata semmit sem változott, mégis modernebb, könnyebbe
Tovább olvasom »
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »

