Spárgasaláta recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1 kg spárga
- 2 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSból készült francia majonéz
- 2 dl tejföl
- só
- 1 evőkanál cukor
Elkészítés:
A meghámozott, hüvelyknyi darabokra vágott spárgát enyhén sós cukros vízben puhára főzzük, majd szitán lecsurgatjuk. Végül összekeverjük a tartármártással, és jól lehűtve tálaljuk. Nagyon szép, ha a tálat fejes saláta-levelekkel béleljük ki, úgy öntjük bele a majonézes spárgát, a tál közepére pedig a salátaszívet szúrjuk díszítésül.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.