Sopszka saláta recept

Hozzávalók:
- 3 közepes nagyságú uborka
- 2 zöldpaprika
- 5 paradicsom
- 10 dkg juhsajt
- 1 fej vöröshagyma
- só
- olaj
- borecet
Elkészítés:
A hagymát megtisztítjuk, félbevágjuk, és hajszálvékony karikákra szeljük. Az uborkát héjastól felszeleteljük, a paprikát laskára vágjuk, és a paradicsomot kockákra. Az egészet összekeverjük, egy kevés borecettel, bőven olajjal megöntözzük, és megsózva néhány óráig állni hagyjuk. Tálalás előtt újra összekeverjük, és a tetejére erős juhsajtot morzsolunk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »