Sopszka saláta recept

Hozzávalók:
- 3 közepes nagyságú uborka
- 2 zöldpaprika
- 5 paradicsom
- 10 dkg juhsajt
- 1 fej vöröshagyma
- só
- olaj
- borecet
Elkészítés:
A hagymát megtisztítjuk, félbevágjuk, és hajszálvékony karikákra szeljük. Az uborkát héjastól felszeleteljük, a paprikát laskára vágjuk, és a paradicsomot kockákra. Az egészet összekeverjük, egy kevés borecettel, bőven olajjal megöntözzük, és megsózva néhány óráig állni hagyjuk. Tálalás előtt újra összekeverjük, és a tetejére erős juhsajtot morzsolunk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »