Savanyú káposzta-saláta tökmaggal és almával recept

Hozzávalók:
- 50 dkg savanyú káposzta
- 2 db édes alma
- 2 db zöld alma
- 5 dkg tökmag
- fél dl (oliva, tökmag)olaj
Elkészítése:
Az almát elfelezzük, kivesszük a magházát és a húsát cikkekre vágjuk héjastól. A tökmagot száraz serpenyőben megpirítjuk, majd durvára törjük. A káposztát, az almát és a tökmagot egy tálban összekeverjük és alaposan meglocsoljuk az olajjal. Fóliával letakarva fél órára a hűtőbe tesszük.
Megjegyzés:Egy egyszerű, gyorsan elkészíthető nagyon ízletes saláta, mely kíméli a pénztárcát, ám kíméletlen a kórokozókkal.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »