Savanyú káposzta-saláta tökmaggal és almával recept

Hozzávalók:
- 50 dkg savanyú káposzta
- 2 db édes alma
- 2 db zöld alma
- 5 dkg tökmag
- fél dl (oliva, tökmag)olaj
Elkészítése:
Az almát elfelezzük, kivesszük a magházát és a húsát cikkekre vágjuk héjastól. A tökmagot száraz serpenyőben megpirítjuk, majd durvára törjük. A káposztát, az almát és a tökmagot egy tálban összekeverjük és alaposan meglocsoljuk az olajjal. Fóliával letakarva fél órára a hűtőbe tesszük.
Megjegyzés:Egy egyszerű, gyorsan elkészíthető nagyon ízletes saláta, mely kíméli a pénztárcát, ám kíméletlen a kórokozókkal.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »