Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Savanyú káposzta-saláta tökmaggal és almával recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg savanyú káposzta
    • 2 db édes alma
    • 2 db zöld alma
    • 5 dkg tökmag
    • fél dl (oliva, tökmag)olaj

    Elkészítése:

    Az almát elfelezzük, kivesszük a magházát és a húsát cikkekre vágjuk héjastól. A tökmagot száraz serpenyőben megpirítjuk, majd durvára törjük. A káposztát, az almát és a tökmagot egy tálban összekeverjük és alaposan meglocsoljuk az olajjal. Fóliával letakarva fél órára a hűtőbe tesszük.

    Megjegyzés:Egy egyszerű, gyorsan elkészíthető nagyon ízletes saláta, mely kíméli a pénztárcát, ám kíméletlen a kórokozókkal.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá