Salátástál recept

Hozzávalók:
- 1 fej saláta
- 3 főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 paradicsom
- 1 kígyóuborka
- 1-1 csokor retek, és snidling
- 20 dkg. sonka
- 2 ek. tejföl
- őrölt fehér bors, só
Elkészítése: Az uborkát meg a retket felkarikázzuk, és kevés sóval összeforgatjuk. A paradicsomokat felkarikázzuk, a sonkát vékony metéltre vágjuk, a FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSokat gerezdekre szeljük. A salátalevelekkel kibélelünk egy nagy lapos tála. Körkörösen megrakjuk felkarikázott paradicsommal, retekkel és uborkával (váltakozva). A majonézt a tejföllel, a citromlével elkeverjük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A sonka felét belekeverjük, és a tál közepére halmozzuk. A majonézre metélt sonkát szórunk, és köréje
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSgerezdeket állítunk.
[ad#Google Adsense Cikk]
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »