Salátástál recept

Hozzávalók:
- 1 fej saláta
- 3 főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 paradicsom
- 1 kígyóuborka
- 1-1 csokor retek, és snidling
- 20 dkg. sonka
- 2 ek. tejföl
- őrölt fehér bors, só
Elkészítése: Az uborkát meg a retket felkarikázzuk, és kevés sóval összeforgatjuk. A paradicsomokat felkarikázzuk, a sonkát vékony metéltre vágjuk, a FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSokat gerezdekre szeljük. A salátalevelekkel kibélelünk egy nagy lapos tála. Körkörösen megrakjuk felkarikázott paradicsommal, retekkel és uborkával (váltakozva). A majonézt a tejföllel, a citromlével elkeverjük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A sonka felét belekeverjük, és a tál közepére halmozzuk. A majonézre metélt sonkát szórunk, és köréje
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSgerezdeket állítunk.
[ad#Google Adsense Cikk]
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.07.22. kedd
Ma egy igazán ínycsiklandó és harmonikus menüsorral készültünk neked, ahol
Tovább olvasom »
Hűsítő nyári csodák: 12 isteni házi fagyi receptje!
Hűsítő élvezetek házilag! Akár krémes, akár gyümölcsös fagyit keresel, ebbe
Tovább olvasom »
Fűszeres, színes, laktató: próbáld ki Mexikó ízeit! (x)
A mexikói konyha világszerte óriási népszerűségnek örvend, nem véletlenül.
Tovább olvasom »
9 ínycsiklandó ebéd ötlet, amikkel spórolhatsz egy kicsit!
Van amikor kevés pénzből kell okosan gazdálkodni. Ezekkel a finom és laktat
Tovább olvasom »
8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »