Salátástál recept
Hozzávalók:
- 1 fej saláta
- 3 főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 5 paradicsom
- 1 kígyóuborka
- 1-1 csokor retek, és snidling
- 20 dkg. sonka
- 2 ek. tejföl
- őrölt fehér bors, só
Elkészítése: Az uborkát meg a retket felkarikázzuk, és kevés sóval összeforgatjuk. A paradicsomokat felkarikázzuk, a sonkát vékony metéltre vágjuk, a
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSokat gerezdekre szeljük. A salátalevelekkel kibélelünk egy nagy lapos tála. Körkörösen megrakjuk felkarikázott paradicsommal, retekkel és uborkával (váltakozva). A majonézt a tejföllel, a citromlével elkeverjük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A sonka felét belekeverjük, és a tál közepére halmozzuk. A majonézre metélt sonkát szórunk, és köréje
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSgerezdeket állítunk.
[ad#Google Adsense Cikk]
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »
Házi hamburgerek: klasszikustól a különlegesig
A hamburger az egyik legszabadabb étel: mindenki a saját ízlésére formálhat
Tovább olvasom »
Kekszből álomdesszert – 8 variáció, amit ki kell próbálnod
Ha olyan desszertre vágysz, ami gyorsan elkészül, nem igényel sütőt, de még
Tovább olvasom »
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »

