Saláta ánizskaporral recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1/2 édeskömény (ánizskapor)
- 2 sárgarépa
- 1/2 cs. retek
- 1 kis fej lila hagyma
- 1/2 kaliforniai paprika
- 2 marék madársaláta
- 1 ek extra szűz olívaolaj
- 1 tk fehérborecet
Elkészítése:
Az édesköményt és a többi hozzávalót feldaraboltam, felszeleteltem. A lila hagyma és a madársaláta kivételével mindent blansíroztam (rövid fürdő forró vízben). A forró vízbe kevés sót, és ecetet is tettem. Mikor minden kicsit puhult, de élvezhetően roppanós is maradt, leszűrtem, mindent összekevertem, és megöntöztem extra szűz olíva olajjal, valamint kevés fehérborecettel.
Pici frissen őrölt borsot tekertem rá, és kész lett a finom saláta. A különféle zöldségek kitűnően illenek egymáshoz.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »

