Sajtos sonkasaláta recept
Hozzávalók.
- 20dkg. füstöltsonka
- 10dkg. trappista sajt
- 2db. savanykás alma
- 1cs újhagyma
- 1cs. piros retek
- 2dl. majonéz
- 2dl. tejföl
- 2db.
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1kk. mustár
- ízlés szerint só, bors, cukor
Elkészítése:A majonézt simára keverjük a tejföllel, mustárral, fűszerekkel, majd belekeverjük az apróra vágott hagyma zöldet. Belekeverjük az apró kockára vágott sonkát, sajtot, piros retket, almát, a keményre főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSt, valamint a vékonyra karikázott újhagymát. Alaposan összekeverjük és egy napig hűtőbe tároljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »

