Román padlizsánsaláta recept
Hozzávalók:
- 2 szép padlizsán
- só
- őrölt fehér bors
- néhány csepp ecet
- bőven olaj
- 1 kiskanál reszelt vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
Elkészítés:
A padlizsánokat a sütőben egészben 20 percig sütjük, majd meghámozzuk, és a belsejüket műanyag vagy fakéssel apróra vágjuk. A hagymát, a tört fokhagymát belekeverjük, megsózzuk, megborsozzuk, kevés ecettel és bőven olajjal megöntözzük, majd habosra keverjük, és jégbe hűtve tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »
Klasszikusok újragondolva-az íz ugyanaz, a forma egyszerűbb és gyorsabb
A nagy kedvencek hangulata semmit sem változott, mégis modernebb, könnyebbe
Tovább olvasom »
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »

