Román padlizsánsaláta recept

Hozzávalók:
- 2 szép padlizsán
- só
- őrölt fehér bors
- néhány csepp ecet
- bőven olaj
- 1 kiskanál reszelt vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
Elkészítés:
A padlizsánokat a sütőben egészben 20 percig sütjük, majd meghámozzuk, és a belsejüket műanyag vagy fakéssel apróra vágjuk. A hagymát, a tört fokhagymát belekeverjük, megsózzuk, megborsozzuk, kevés ecettel és bőven olajjal megöntözzük, majd habosra keverjük, és jégbe hűtve tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.09.02. kedd
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »
Gyors vacsorák a suli után – 8 recept alig 1 óra alatt
Ha suli után gyors vacsorára vágyunk, ezek a receptek a legjobb választások
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.09.01 Hétfő
Szeptember 1-je mindig különleges nap: kezdődik az iskola, újra beindul a h
Tovább olvasom »
10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »