Román padlizsánsaláta recept

Hozzávalók:
- 2 szép padlizsán
- só
- őrölt fehér bors
- néhány csepp ecet
- bőven olaj
- 1 kiskanál reszelt vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
Elkészítés:
A padlizsánokat a sütőben egészben 20 percig sütjük, majd meghámozzuk, és a belsejüket műanyag vagy fakéssel apróra vágjuk. A hagymát, a tört fokhagymát belekeverjük, megsózzuk, megborsozzuk, kevés ecettel és bőven olajjal megöntözzük, majd habosra keverjük, és jégbe hűtve tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »