Pitypang saláta recept

Hozzávalók:
- 30 dkg pitypanglevél
- 5 cl ecet
- 2 cl olívaolaj
- 1 mk fehér bors
- 2 főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 paradicsom
- só
- kapor
Elkészítése:
A zsenge pitypangleveleket megtisztítjuk, alaposan megmossuk és szárazra itatjuk.
Salátás tálba helyezzük, ráöntjük az ecetet, az olívaolajat, megsózzuk és őrölt fehér borssal ízesítjük. Lazán összekeverjük és megszórjuk apróra vágott friss kaporral.
Cikkekre vágott főtt tojással, és kockára vágott paradicsommal tálaljuk. (Én néhány virágot is tettem rá, ami szintén ehető, de nem mindenki szereti).
Tipp:
Egyszerű, gyors, egészséges tavaszi saláta! A pitypangot soha ne forgalmas utak mellől gyűjtsük!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »