Patisszonsaláta recept

Hozzávalók:
- 1 kg apró patisszon
- 2 fej vöröshagyma
- 2-3 evőkanál olaj
- só
- 3-4 szem bors
- 2 babérlevél
- ecet
Elkészítés:
A patisszont meghámozzuk, nagyon vékonyra felszeleteljük, és tálba rakjuk. Ecetes-sós-cukros páclevet készítünk, és babérlevéllel, borssal ízesítjük. Beletöltjük az olajat, és felforralva öntjük a patisszonra. A tálat lefedjük, úgy hagyjuk kihűlni, és másnap leszűrve, pecsenyéhez köretnek adjuk a patisszonsalátát.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »