Párizsi salátás hóember recept

Hozzávalók:
- 30 dkg párizsi
- 5 db főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 db savanyú uborka
- 1/2 nagy tubus majonéz
- 2 dl tejföl
- só,bors
- 1 ek mustár
- pici citromlé
Díszítéshez:
- olívabogyó
- piros paprika
Elkészítése:
Majonézt,tejfölt,citromlevet,mustárt összekeverjük,sózzuk,borsózzuk majd beleforgatjuk a felkockázott Főtt tojást,uborkát és a párizsit. Egy tálcára halmozzuk,formára igazítjuk. Pirospaprikából kivágjuk a sálját és a sapkáját. Kicsi majonézt nyomunk a sapkája tetejére. Szemei olívabogyó,orra és a szája pici piros paprika.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »