Őszi vegyes saláta recept

Hozzávalók:
- egy kis doboz húspástétom konzerv
- 15 dkg ementáli sajt
- 1 marék szarvacska tészta
- 2 nagy fürt fehér szőlő
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSos francia majonéz
- 2 dl tejföl
- só
Elkészítés:
A szarvacskát sós vízben megfőzzük, majd lecsurgatva kihűtjük, sőt megszikkasztjuk. A kockákra vágott húspástétomot összekeverjük a főtt szarvacskával, kockákra vágott sajttal, a tejföllel hígított majonézzel, és tálba rakjuk. Ahogy rakjuk, a lecsumázott szőlővel rétegenként meghintjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »