Orosz hússaláta recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 50 dkg. főtt vagy sült sertéshús
- 4-5 burgonya
- 2 csemege uborka
- 1 del. majonéz
- 1 fej saláta
- só, ecet
Elkészítése:
A kis kockára vágott húst a héjába megfőtt apró kockára vágott burgonyát, a vékonyra szelt uborka felével tálba rakjuk.
Majonézzel, sóval, ecettel összekeverjük, salátástálon felhalmozzuk, a maradék uborkával, salátával díszítjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.