Majonézes krumplisaláta recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 kg krumpli
- 1 nagy tubus majonéz
- 2 nagypohár tejföl
- pici bors, só
- ízlés szerint cukor
- 3 ek mustár
- 2 fej lila hagyma
- 3 db fött
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
Megtisztítom a krumplit és felkockázom és megfőzöm. Mikor megfőtt leszűröm és hagyom kihűlni.
A masszát elkészítem:
A tejfölt összekeverem a majonézzel, hozzáadom a sót, a borsot, a cukrot és a mustárt.
A tojásokat keményre főzöm, majd megpucolom és kis kockákra vagdosom, majd hozzákeverem a masszához.
A lilahagymát is felapírtom, majd ezt is beleszórom a masszába.
A kihűlt krumplit összekeverem a masszával és ízlés szerint díszítem. Hidegen tálalom
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »



