Likőrös gyümölcssaláta dinnyeladikban recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 sárgadinnye
- 25 dkg málna
- 3 őszibarack
- 4 szilva
- 3 sárgabarack
- 2 banán
- 4 ek sárgadinnye likőr
Elkészítése:
A sárgadinnyét megfelezzük és kimagozzuk.
Karalábévájóval dinnyegyöngyöket készítünk, melyeket egy tálba tesszük. Meglocsoljuk a sárgadinnyelikőrrel és hűtőbe tesszük. A többi gyümölcsöt is megmossuk, a barackokat és a szilvát felkockázzuk, a banánt felkarikázzuk és a málnával együtt a sárgadinnyegyöngyökhöz keverjük.
Az elkészült gyümölcsmixet a kivájt dinnyeladikba töltjük, 1 órára hűtőbe tesszük, majd hidegen fogyasztjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »


