Lengyel gombasaláta recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 50 dkg gomba
- 2 nagy fej vöröshagyma
- só
- őrölt bors
- kevés oregano vagy majoránna
- 1 kiskanál ecet
- 5 kiskanál olaj
Elkészítés:
A gombát vastag karikákra vagy cikkekre vágjuk, és enyhén ecetes vízben a karikákra vágott hagymával együtt megfőzzük. A levéből kiszedjük, a fűszerekkel meghintjük, kevés ecetes lével és bőven olajjal megöntözzük. Jól lehűtve kínáljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.