A legegyszerűbb cukormentes uborkasaláta recept
Hozzávalók:
- 1 kg fürtös uborka
- só
- kevés szorbit
- apróra vágott fokhagyma
- almaecet, friss kapor
Elkészítése:
Besózom a meghámozott, majd felszeletelt uborkát, kicsit állni hagyom, kicsavarom, majd almaecettel, kevés szorbittal, apróra vágott fokhagymával, vagy fokhagymaporral keverem.
Apróra vágott, vagy szárított kaprot is teszek hozzá, és összekeverem. Néhány órára hűtőbe teszem, majd ismét megkóstolom. Ha szükséges utánaízesítem, mert az állás következtében változhat az íze.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »

