Káposztasaláta recept
Hozzávalók:
- fejes káposzta (akár lila káposzta is lehet)
- köménymag
- ecet
- só
- cukor
Recept:
A megtisztított káposzta fejeket a torzsája nélkül gyaluljuk vagy vékony csíkokra vágjuk. Vizet forralunk és azt a káposztára öntjük úgy, hogy ellepje majd 4-5 perc múlva leszűrjük.Kevés sós, ecetes, cukros vizet forralunk kis köménymaggal. Ha ez kihűlt ráöntjük a káposztára. Fogyasztásig hűtőben tároljuk.
[ad#Google Adsense Cikk]
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »

