Kanadai hússaláta recept

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 20 dkg sült sertés- vagy borjúhús
- 2 nagy alma
- 2 kisebb ecetes uborka
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSos francia majonéz
- 1 dl tejföl
- só
- ecet
- salátaolaj
Elkészítés:
A sült húst, a meghámozott almát és az uborkát hosszúkás szeletekre vágjuk, és az ecetben meg az olajban fél óráig állni hagyjuk. Ezután a levét lecsurgatjuk, és a salátát a tejföllel hígított majonézzel összekeverjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »