Kanadai hússaláta recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 20 dkg sült sertés- vagy borjúhús
- 2 nagy alma
- 2 kisebb ecetes uborka
- 2 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSos francia majonéz
- 1 dl tejföl
- só
- ecet
- salátaolaj
Elkészítés:
A sült húst, a meghámozott almát és az uborkát hosszúkás szeletekre vágjuk, és az ecetben meg az olajban fél óráig állni hagyjuk. Ezután a levét lecsurgatjuk, és a salátát a tejföllel hígított majonézzel összekeverjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.