Joghurtos-kapros vitaminsaláta recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- egy fej saláta
- egy konzerv kukorica
- két fej lilahagyma
- fél kígyóuborka
- két paradicsom
- 3 dl joghurt
- egy csokor kapor
- 1 kk citromlé
- 3-4 ek majonéz
- só
- bors
Elkészítése:
A zöldségeket felaprítjuk és egy tálba tesszük. Alaposan összeforgatjuk. A kaprot apróra összevágjuk, majd a joghurthoz adjuk a majonézzel együtt. Kevés citromlevet keverünk bele és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A salátát az öntettel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

